Hieroja Helena Luoto

Unikankareentie 183
23120 MIETOINEN

Puh: 040 733 4494

Vastaanotto ajat:
ma - to klo 9.00 - 17.00

E-mail: helenaluoto(at)suomi24.fi

Facebook: Hieroja Helena Luoto

Yksisarvishoito

Olen valmistunut Valkoisen Liekin Voiman Yksisarvishoitajaksi 9.6.2017

Takana on reilun vuoden mittainen melkoisen rankka koulutus, mutta kuitenkin rikas irtipäästämisen ja puhdistumisen aika, kun Yksisarviset ovat puhdistaneet sisimpääni sinne kertyneistä peloista, traumoista, suruista, kaikesta negatiivisesta ym. välillä aika rankalla, mutta kuitenkin lempeällä tavalla, jotta voin toimia Yksisarvisten kanavana.

Valkoisen Liekin Voiman Piia ja Teemu Mäntylä ovat luoneet koulutuksistaan aivan huikeat.Yksisarvishoitaja.jpg

Mitä Yksisarviset ovat?

Yksisarviset ovat puhtaita, valaistuneita olentoja, jotka ovat sitoutuneet auttamaan kaikkia sieluja, kaikissa universumeissa. Heidän tehtävänsä on auttaa meitä pääsemään vanhoista ajatusmalleista, tunteista ja muistoista irti, jotta voisimme toteuttaa sielunsuunnitelmaamme korkeammalla potentiaalilla. Näin he auttavat meitä siirtymään uuteen aikaan, uudistamalla ensin sisimpämme. Meillä jokaisella on siellä taakkaa, josta emme tiedä mitään ja joka vaikuttaa ajatuksiimme, tunteisiimme, käyttäytymiseemme ja kaikkeen mitä olemme ja pikemmin - luulemme olevamme. Nämä taakat ovat peräisin menneistä elämistä, joista jokainen on jättänyt sieluumme jäljen. Traumaattiset tapahtumat ovat jättäneet suuriakin jälkiä, jotka ovat muokanneet meitä pelkäämään tietynlaisia tilanteita, asioita, eläimiä tai ihmisiä. Näistä alitajuisista peloista on kuitenkin mahdollista päästä eroon ja elää vapaana ilman menneisyyden kahleita. Tätä muutosta ei voi kuvailla, se pitää itse kokea.

Mihin Yksisarvishoitajaa tarvitaan, miksen voi vain pyytää apua itse?

Yksisarviset tarvitsevat välikäden, joka voi samaan aikaan olla fyysisellä tasolla ja  mielessään Yksisarvisten ulottuvuudessa. Silloin he pystyvät välittämään energiaa paremmin hoidettavaan, kuin suoraan ilman välikättä. Ilman välikättä, he joutuisivat madaltamaan värähtelyään liian paljon ja hoito olisi tehottomampi. Välikättä eli Yksisarvishoitajaa käyttämällä he voivat välittää erittäin korkeavärähteistä energiaa hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Lisäksi hoidettavan ei tarvitse tehdä tai tietää itse mitään, vain rentoutua.

Yksisarviset pystyvät parantamaan, aivan kuten kaikki korkeavärähteiset valonolennot, mutta erona enkeleihin on se, että enkelit työskentelevät sydämen välityksellä, kun taas Yksisarviset työskentelevät sielutasolla. Yksisarvishoito on erittäin voimakas energiahoito.

YKSISARVISHOITO

Kun varaat ajan Yksisarvishoitoon, se on jo riittävä avunpyyntö Yksisarvisille, että he saavat luvan alkaa auttamaan. Siitä hetkestä lähtien Yksisarviset avaavat mahdollisia lukkoja ja poistavat esteitä jotka haittaavat parantavan energian vastaanottamista ja hoiunicorn-1737897__340.jpg

don kokemista. Suurin energialataus tulee sitten hoidossa.

Yksisarviset työskentelevät sielutasolla ja heidän välittämänsä energia on hyvin voimakasta. Tämä mahtava energia auttaa hoidettavaa parantumaan fyysisistä kivuista, jotka eivät ole hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi. Hoito ei aina vaikuta juuri sillä tavalla mitä itse toivot, vaan hoito toimii juuri sinun korkeimmaksi parhaaksesi.

Me emme yleensä tiedä mikä on meidän korkeimmaksi parhaaksemme vaikka niin luulemmekin. Jos sinulla on esimerkiksi kipua jossain ja haluat sen paranevan hoidon aikana, näin ei välttämättä käy, sillä usein ihmisen täytyy oppia kivustaan ensin jotain ja vasta sitten hän voi parantua.

Yksisarviset myös auttavat sinua ymmärtämään ja näkemään elämäntehtäväsi sekä sielusi suunnitelman selkeämmin. Saat myös mahdollisesti avattua yhteytesi Yksisarvisiin tai vahvistettua jo olemassa olevaa suhdetta.

Yksisarvisten iloinen, valoisa ja leikkisä energia on aivan mahtava energiahoitomuoto ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä ihanaa hoitoa jonka Yksisarviset välittävät.

Hoidon aikana sinun 12 päächakraasi avataan, puhdistetaan ja laitetaan tasapainoon. Chakroista poistetaan sinne kertyneitä haitallisia tunteita jotka ovat kertyneet tässä ja edellisissä elämissäsi, nämä tunteet estävät sinua toteuttamasta elämäntehtävääsi. Näitä ovat viha, pelko, katkeruus, hylkäämiset, petetyksi tulemisen tunne jne. Kun näitä hoidetaan pois, henkinen taakka siirtyy pois ja sinun on paljon helpompi olla ja elää. Tämä ei tarkoita, että sinulta vietäisiin muistoja pois, vaan tapahtumasta on poistettu negatiiviset tunteet, jotta jäljelle jää vain itse tapahtuma, jota voit sitten tarkastella korkeammasta näkökulmasta.

Nämä negatiiviset tunteet, muistot ja ajatukset kertyvät chakroihin aiheuttaen niihin tukoksia ja estävät niiden toimimisen kunnolla. Kun energia ei pääse vapaasti virtaamaan chakroista, aiheuttaa se fyysisiä kipuja, vaivoja ja jopa sairauksia. Parantuminen tapahtuu ensiksi energiatasolla, josta se sitten heijastuu fyysiseen tasoon parantaen kehoa.

Tarvittavien hoitojen määrä riippuu siitä kuinka paljon henkistä taakkaa on ja kuinka valmis on tästä taakasta päästämään irti.

Hoidon kulku

Hoidettava makaa hoitopöydällä silmät suljettuina, kevyt liina silmien päällä hoidon ajan. Hoitaja maadoittaa ja suojaa itsensä sekä hoidettavan ennen hoitoa. Tämän jälkeen hoitaja ottaa yhteyden Yksisarvisiin ja kanavoi Yksisarvisten energiaa käsien kautta ( Olen siis vain kanavana tässä hoidossa)

Hoidon aikana Yksisarviset puhdistavat sisimpääsi sinne kertyneistä negatiivisista tunteista, peloista, traumoista, suruista jne.  joita sinulle on kertynyt tämän ja edellisten elämien aikana.

Myös hoidon jälkeen  tarkistan vielä oman sekä hoidettavan maadoitukset ja suojaukset.

Hoito kestää alku- ja loppukeskusteluineen n. 1 h (hoidon osuus n. 30 min)

Hoidon hinta on  100 €       

Hoidon kokeminen

Hoidon voi kokea monella eri tavalla, voit nähdä erilaisia kuvia liittyen tähän tai entisiin elämiin, kuulla Yksisarvisten viestejä, tuntea kylmää ilmavirtaa, tuntea energiaa, nähdä värejä jne...

Voit myös tuntea erilaisia fyysisiä tuntemuksia kehossasi. Voi myös olla että et koe mitään hoidon aikana ja se on myös aivan normaalia. Hoito tehoaa joka tapauksessa, se tehoaa vaikket edes uskoisi Yksisarvisiin.

Intuitiotasi kuunnellen tiedät, milloin on aika ottaa seuraava hoito vastaan, milloin olet jälleen valmis päästämään suuresta painolastista irti. Tätä se on, pelkojen, esteiden, surun, traumojen ja taakkojen irti päästäminen, kuin sipulia kuorisi. Pystyt päästämään irti aina siitä painolastista, mihin itse olet sillä hetkellä valmis.

Hoitokuurit tekevät todellisia ihmeitä, mutta yksittäiset hoidotkin voivat muuttaa elämäsi uskomattomalla tavalla parempaan ja vapaampaan suuntaan.

YKSISARVISHOIDON TEEN MYÖS KAUKOHOITONA

Hinta on sama   100 €

Hoidon energia voi tuntua vahvemmalta kaukohoitona, sillä monet pystyvät rentoumaan paremmin kotonaan.

Kun varaat ajan kaukohoitoon, lähetän sinulle vielä kirjalliset ohjeet hoidon vastaanottamisesta ja hoidon jälkeen lähetän sinulle palautetta hoidon kulusta.

Hoidon kulku kaukohoidossa:

Olisi hyvä että olet erillisessä huoneessa auki olevista elektroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseen jossa vastaanotat hoidon. Katso että saat olla ihan rauhassa, ettei kukaan ihminen taikka lemmikki häiritse sinua hoidon aikana. 

Voit istua tai maata sängyllä, silmät suljettuina ja siirry mielessäsi Rauhan tilaan.

Rauhan tila on paikka, jossa sinulla on kaikkein paras olla, paikka jossa tunnet suurta mielenrauhaa, sekä taianomaista ja rauhoittavaa energiaa. Se voi olla merenranta, takkatulen ääressä, metsässä, ihan mikä paikka tahansa. Se voi olla paikka, mitä ei fyysisin silmin voi nähdä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä olla siellä.

Hoidossa maadoitan ja suojaan hoidettavan sekä itseni. Välitän käsieni kautta Yksisarvisten säkenöivää ja parantaa energiaa. Yksisarviset puhdistavat sisimmästäsi sinne kertyneitä negatiivisia tunteita ym. mistä olet valmis päästämään irti tämän hoidon aikana. Hoidon lopussa tarkistan vielä maadoituksesi sekä suojauksesi.

Teen myös Yksisarvishoitoa lapsille ja eläimille

Heille teen sen vain kaukohoitona.

baby-1151351__340.jpg

YKSISARVISKAUKOHOITO LAPSELLE

0- 12 v

Lapsille teen kaukohoitoja ja erityisesti pienille lapsille tämä onkin helpompi tehdä. Lapsi voi ottaa hoidon vastaan vaikka uniensa aikana. Lapsen olisi hyvä olla erillisessä huoneessa auki olevista eletroniikkalaitteista, kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Voit sytyttää hoidon ajaksi kynttilän/kynttilöitä huoneeseeseen, jossa lapsi vastaanottaa hoidon.

Kun varaat ajan lapsellesi kaukohoitoon, lähetän sinulle vielä kirjalliset ohjeet hoidon vastaanottamisesta ja hoidon jälkeen lähetän sinulle palautetta hoidon kulusta.

Hoidon kesto on noin 15-30 min.

Hinta on 60 €

Intuitiotasi kuunnellen tiedät, milloin lapsesi on aika ottaa seuraava hoito vastaan, milloin hän on jälleen valmis päästämään suuresta painolastista irti. Tätä se on, pelkojen, esteiden, surun, traumojen ja taakkojen irti päästämistä, kuin sipulia kuorisi. Lapsesi pystyy päästämään irti aina siitä painolastista, mihin hän on valmis sillä hetkellä.

Hoitokuurit tekevät todellisia ihmeitä, mutta yksittäiset hoidotkin voivat muuttaa lapsesi elämää uskomattomalla tavalla parempaan ja vapaampaan suuntaan.

YKSISARVISKAUKOHOITO ELÄIMELLEcat-and-dog-775116__340.jpg

Yksisarvishoidon voi tehdä aivan hyvin myös eläimille.

Lemmikin olisi hyvä pysytellä eri huoneessa auki olevista elekroniikkalaitteista kuten tv, tietokone, puhelimet ym. Hoidon ajaksi voi sytyttää kynttilän samaan huoneeseen jossa lemmikki ottaa hoidon vastaan ja tarjolla on myös oltava raikasta vettä. On hyvä antaa lemmikin rauhassa vastaanottaa hoito.

Hoidon kesto on noin  10 - 30 min.

Hinta on 40 €

Kun varaat ajan lemmikillesi kaukohoitoon, lähetän sinulle vielä kirjalliset ohjeet hoidon vastaanottamisesta ja hoidon jälkeen lähetän sinulle palautetta hoidon kulusta.

Intuitiotasi kuunnellen tiedät, milloin lemmikkisi on valmis seuraavaan hoitoon.

Hoitokuurit tekevät todellisia ihmeitä, mutta yksittäiset hoidotkin voivat muuttaa lemmikkisi elämää uskomattomalla tavalla parempaan ja vapaampaan suuntaan.